שו"ת פסח

פסח - מכירת חמץ

  • כ"ה ניסן התשע"ח

שאלה

שלום רב,

שאלותי הם:
1. אצלנו במשרד לא עשו מכירת חמץ (הבוסים חילונים) האם אפשר להשתמש במוצרי נס קפה, תה וכו' אשר לא רשום עליהם כשר לפסח האם אפשר להשתמש לאחר חג הפסח, המוצרים הם כמעט מלאים, ומה שלא היה מלא לקראת הסוף ריק אני זרקתי לפח.
2. הביאו לי חבילת סוכריות בחתימת חתם סופר, הסוכריות התקבלו כנראה לפני פסח, אני לא יודעת כמה זמן לפני, אבל החבילה היא גדולה וכנראה הייתה בשימוש ופתוחה (כנראה נלקח מהחבילה כמה סוכריות). האם אפשר לאכול את הסוכריות לא רשום עליהם כשר לפסח - או שצריך לזרוק לפח.

תודה רבה.

תשובה

שלוןם וברכה

1. אפשר להשתמש בכל אלו.

2. מה הרכיבים של הסוכריות?

בהצלחה,