חגים ומועדי השנה

שירים בתקופת העומר

  • כ"ז ניסן התשע"ח

שאלה

שלום רב, ידוע לי שבתקופה קשה כמו תקופת העומר אסור לשמוע שירים. וכמו כל שנה מתרחקים מזה. יהיו אנשים שיבינו יהיו שלא אבל נורא קשה להתרחק משירים.. זה מכניס אותי לעצב וצער גדול מאוד; אז רציתי לשאול אם ישנם סוגי שירים שאפשרי לשמוע. כמו שירים עצובים, מנגינות וכדומה. בתודה מראש, אדיר בן אפרים.

תשובה

שבוע טוב,

אפשר להקל לשמוע שירים ווקאלים, דהיינו שירים ללא ליווי כלי נגינה.

בברכה,

הלל מאירס