נשים

ושמרתם לנפשותיכם

  • א' אייר התשע"ח

שאלה

שלום,
אני חוזרת בתשובה כבר שנתיים
וכבר שנתיים שברוך השם לא הולכת לבריכות או לים עם בגד ים. אני מאוד אוהבת להיות שזופה ולכן נוהגת לעשות מיטת שזוף אצל הקומסטיקאית שלי בצניעות כך שאוכל להרגיש טוב עם עצמי ולשמור על צניעות
האם אני עושה מעשה שהוא לא בסדר? היות ואומרים שמיטת שיזוף מסרטנת אך בפועל גם להשתזף בשמש זה מסרטן. ואני באמת חושבת שאם בורא עולם ירצה שחס וחלילה מישהו יחלה, זה יהיה גם עם שיזוף מלאכותי וגם בלעדיו. האם אני טועה?האם אני צריכה להשמר יותר? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אני מניח שלמיטת השיזוף יש אישו רממשרד הבריאות ולכן היא בוודאי לא מסרטנת ואין כל פסול במיטת השיוף מבחינה הלכתית או השקפתית.

בהצלחה רבה,