שליחת שיר בימי ספירת העומר

  • ז' אייר התשע"ח

שאלה

שלום רב.
יש לנו קבוצת וואצאפ של שליחת שירים אחד לשני, אם חבר זקוק לשיר אז שולחים לו מהזיכרון שלנו.
רציתי לשאול לגבי שליחת שירים בספירת העומר אם מישהו מבקש שיר ויש אפשרות שהוא ישמע את זה בספירת העומר האם יש בעיה שאני אשלח לו אותו? מצד אחד אולי אני מכשיל אותו מצד שני זה הוא מבקש ומן הסתם יכול להיות שגם מישו אחר ישלח והוא ישמע.
אשמח לתשובה בבקשה.

תשובה

שלום וברכה

אין לשלוח את השיר.

אפשר לשלוח לו פתגם קטן  "ספירת העומר" - שכחת?

בהצלחה,