בעניין לימוד תורה

  • י"ד אייר התשע"ח

שאלה

שלום לרב זמיר כהן קודם כל אני מעריך את ארגון הידברות שעושה עבודת קודש שהקדוש ברוך הוא ישלח לכם את כל הברכות שבעולם!
אני מתחזק משהו כמו שנה הולך לשיעור ושומע הרצאות של הרב , הרב אמר שטוב לאדם שיתמיד לקבוע עיתים לתורה בכל יום , אני רוצה להתחיל לקבוע לעצמי זמן קצר בכל יום והשאלה שלי היא כזאת מה נחשב בכלל לימוד תורה ? והאם יש איזה מקור לזה ?

תשובה

שלום וברכה

כל לימוד בהלכה או גמרא או מוסר או משנה או כמובן בספר התורה נחשב כלימוד תורה.

ראוי להתחיל ללמוד מעט הלכות ומעט מוסר.