מתי עושים פדיון?

  • ח' סיון התשע"ח

שאלה

שלום, ילדתי את בני הבכור ב14.5 בשעה 10:40 בבוקר.
אני מעוניינת לחגוג לו את מסיבת הברית והפדיון באולם (הברית עצמה כבר נעשתה ב"ה). לאחר בדיקה שלי מול אולמות שונים התאריך שינוי הוא ב18.6, כאשר ה30 יום מסתיימים ב13.6. רציתי לדעת האם זה בסדר לעשות את הפדיון כמה ימים אחרי התאריך של ה30 יום.
תודה רבה, קרן

תשובה

שלום וברכה

מצווה יקרה היא עד מאוד מלבד עצם המצוה יש בה שמירה וברכה לילד ואין לדחות פדיון הבן

בברכת מזל טוב ורוב נחת,