קושי במציאת זייוג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בחורה רווקה בת 30, אני חוזרת בתשובה. ברצוני להגיד באופן כללי שמאוד קשה לי קודם הקטע של ההתמודדות שהיותי רווקה, אני מרגישה בעצבות ודיכאון. יש לציין שאני מתפללת אך גם לא תמיד מצליחה להגות מילים מהפה. חוץ מזה קשה לי מאוד לצאת לשידוכים, ואני מתעבת את המילה הזו "שידוכים", מה עושים?

תשובה

שלום הילה

עצבות ודכאון לא יקדמו את השידוך ,זה טבעי שאת חשה ככה אך צריך לעבוד על זה כדי לשנות את החשיבה ולא להכנס למחשבות כאלה. איני יודע מדוע את מתעבת את המילה הזאת? הסיכוי למצוא זיווג בדרך הזאת הוא רב מאד.

כמובן שאת צריכה למצוא שדכנית שתבין ללבך ותיהיה קודם אדם ואחר כך שדכנית. ואז תדע להתאים ולחפש את המתאים לך. כאשר קשה להגות את המילים,תחשבי בלב זה גם תפילה ופעמים שהיא בוקעת ועולה למקומות יותר גבוהים.