ספק נזק?

  • כ"ב תמוז התשע"ח

שאלה

לויתי מקיסר מאשתו של אחי , היא מקסימה והיחסים בנינו טובים..

הן שלי הקטן דחף את המיקסר כשהוא היה על השיש והמיקסר נפל על צידו (לא לריצפה) .

על פניו לא נראה שיש בעיה במיקסר והוא עובד רגיל אבל כשניקיתי אותו שמתי לב למכה קטנה בצבע (לא עיקום) ..

מה אני צריכה לעשות? אני בדרכי להחזיר אותו, ואני מתכונת להגיד לה על הצבע ולהציע אפילו כסף- אבל הייתי מעדיפה שלא לספר שזה נפל לשיש כדי שהיא לא תלחץ וייגרם לה צער, בנוסף הפחד שלי זה שאם המיקסר יתקלקל או יפסיק לעבוד מתישהו - אני לא אדע אם זה באשמתי כי אין לי דרך לדעת אם הטלטלה שלו עשתה נזק.. וגם לא היתי רוצה שהיא באיזה מקום תרגיש שאני אשמה.. (המיקסר נקנה מתצוגה והוא בן כמה שנים)

מה עלי לעשות?

תשובה

שלום וברכה

מאחר וכעת זה עובד כרגיל אין לך לחשוש כלל.

תגידי לה שנראה לך שיש כמה קטנה ותציעי לה פיצוי אבל אם היא מוותרת על הפיצוי אל תתעקשי איתה.