תפילה וברכות

מרגישה לא טוב...

  • א' אב התשע"ח

שאלה

אני באה ממשפחה חילונית, אנחנו נוהגים לטוס לחול מדי שנה, עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם זה אבל עכשיו יש לי בעיה..
אנחנו מטיילים ככה שאנחנו צריכים להספיק המון דברים כל יום וככה אין לי כמעט זמן לתפילות ומעבר לכך אני צריכה את השקט שלי כדיי להתעמק באמונה ולהצליח באמת להתמיד בכך.
מעבר לזה, האווירה גם לא מרגישה לי טוב (העניין שאנחנו מוקפים בנוצרים).
אני מאד אשמח לעצה כי העניין מדכא אותי.
תודה.

תשובה

שלום וברכה

אמת שלא קל הדבר בנסעות ובטיולים למצוא את הזמן לשקט הפנימי שלך ולחיבור לבורא עולם, אולם בכל זאת תמצאי  בעז"ה את הדרך באמצע הנסיעות להצטנף בפינתך לעצום עיניים ולחשוב קצת על האמונה כרצונך. כמו כן בבוקר תקומי כמה דקות לפני כולם ותבכי את ברכות השחר ובלילה לפני השינה תוכלי להתפלל תפילת עמידה של ערבית. כך תצליחי להיות מחוברת לבורא עולם כראוי ותהיי יותר מחוברת לבורא עולם אחרי הנסיעה מאחר ותתאמצי יותר, ככל שעבודת ה' עולה יותר בקושי כך השכר גדול יותר וההתקרבות גדולה יותר.

בהצלחה,