החזרת ספרים

  • ב' אלול התשע"ח

שאלה

ראשית, אני לא מצליחה לשנות את ההגדרה שרב יחזור אלי טלפונית. לא משנה לי. אשמח שהרב יענה לי בכתב או בעל פה טלפונית, מה שנוח לרב.
שלום כבוד הרב,
השאלתי כמה ספרים, עבר זמן ושכחתי מזה.. אחרי כמה שנים מצאתי את הספרים וזכרתי שהשאלתי אותם משתי חברות (יכול להיות שהיתה עוד חברה שאשאלתי ממנה.. אינני זוכרת..), אבל על הספרים לא כתוב שם וכשהראתי להן את הספרים הן אמרו שזה לא שלהן. רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות עם הספרים? להשאיר אצלי? להעביר? לזרוק?

תשובה

שלום וברכה

מאחר ואת זוכרת בוודאות שלקחת מהן והן לא צריכות את זה את יכולה לזרוק את הספרים.