לימוד תורה נגד רצון ההורים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לרב שלום .! אני רוצה ללמוד תורה ולהתחזק כמה שיותר ויש לי את הרצון אבל יש לי בעיה ההורים שלי לא כולכך אוהבים את הרעיון הזה עכשיו מה לעשות ללכת בלי לשאול אותם או שאני חייב להישמע להורי מיתוך כבוד

תשובה

שלום

זה דבר פשוט שגם הוריך מחויבים בכיבוד האב של כולנו שזה הקב"ה , ואינם יכולים למנוע ממך לימוד תורה.

אך ישנם דרכים רבות לעשות את זה בצורה נעימה ויפה שגם הם יסכימו.