כיצד נוצרו אנשים בעלי גוון שחור

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לאחר המבול ( השמדת כל האנושות להוציא את נוח ומשפחתו )כיצד הפך עורו של האדם לשחור, הרי חייבים היו להיכחד במבול, כיצד זאת קרה במשך כ-4000 שנה, הרי פריה ורביה של שני בני אותו מין חייב לבוא אותו המין לדוגמא- אדם לבן מאירופה ואישה מאירן -ייקבלו צאצא דומה פחות או יותר גם במשך 3000 שנה, כיצד הופיע השחור או הסיני הראשון מבחינה ביולוגית

תשובה

שלום רן

איני יודע כמה זמן אורכת כזאת פעולה, יתכן שבמשך אלף שנה כן יוצר שינוי בצבע עור ומבנה עינים.

דבר נוסף איננו יודעים כיצד נראו בני נוח ויתכן שכבר הם נולדו שונים בהתאם למהותם.