חברה והשקפה

ספקות בנטילת ידיים

  • כ"ג תשרי התשע"ט

שאלה

בס"ד.
שלום,
יש לי כנראה בעיית כפייתיות, לפעמים אני בספק אם עשיתי נכון, ובנוסף אני חוששת מנושא נדרים( ברוך השם על הכל),
אם אני חוששת אם נטלתי ידיים כמו שאני רגילה לדוגמה בנטילת ידיים של בוקר או אחרי בית העלמין , האם צריך ליטול שוב?
לפעמים אני למשל גורמת להגיע למצב של ליטול ידיים שוב ואז נוטלת שוב.
אחרי בית העלמין אני מהחשש התרגלתי אחרי שנטלתי להגיע שוב למצב שצריך ליטול ואז מהספק נוטלת שוב.
האם להמשיך כך?

תשובה

שלום וברכה

אין ליטול שוב בשום מצב.