חלום על שן נופלת

  • כ"ח תשרי התשע"ט

שאלה

שלום רב,
חלמתי שהשן שלי נפלה. יום לפני השן החלבית של הבן שלי נפלה, ובחלום - נפלה לי אותה השן, מה זה אומר??? אני צריכה חלילה לדאוג? מה עליי לעשות? אציין בנוסף שבזמן האחרון אני מתעסקת בענייני השיניים שלי שצריך לטפל בהן שיהיו בריאות ולבנות כי אחותי בשעה טובה מתחתנת עוד חודשיים
אשמח לתשובה במהרה
תודה רבה

תשובה

שלום רב,

כיוון שאת מתעסקת בתקופה האחרונה בטיפול השיניים אין לייחס לחלום כל משמעות וכמו שכתב המשנה ברורה (סימן רפח ס"ק יח), ולכן אין מקום לדאגה.

ראי עוד https://www.hidabroot.org/question/253938

בשורות טובות,

הלל מאירס