חברה והשקפה

סימנים מאלוקים או סתם צרופי מקרים שקורים?

  • כ"ו כסלו התשע"ט

שאלה

שלום לכבוד הרב!
מתנצלת מראש אם השאלה קצת מוזרה או לא מובנת מקווה שאצליח להבהיר את עצמי בצורה מקסימלית.
שאלתי היא האם כאשר אני חושבת על משהו/ מפחדת ממשהו ואז בזמן סמוך למחשבות האלו שעוברות בראש אני רואה או שומעת פרסומת/ קוראת עמוד בספר וכד' בספונטניות שהם כמו תשובה, פתרון למה שעבר בראש שלי אני אמורה לראות בזה סימן מאלוקים או משהו בסגנון?
האם צריך להאמין שזה מסר משמיים- שאלוקים מנסה להגיד לי משהו או להניח שזה צירוף מקרים ותו לו.
אני לא מתחברת לסגנון המיסטי וכו' אבל חשוב לי לדעת האם להתעלם מזה מקסימום לחייך להגיד חמוד התיאום או שצריך לקחת מזה איזו תובנה/ איזה חשבון נפש/ לנסות להבין מה אלוקים ניסה להגיד לי?
תודה מראש על התשובה!
חג שמח!

תשובה

שלום וברכה

אין דבר בעולם שאינו בהשגחה פרטית, קשה לדעת מה זה אומר לנו בדיוק. לכן תמיד כדאי לנסות ולהבין האם יש כאן מסר מבורא עולם ולנסות להבין מה הוא המסר אבל אי אפשר לקחת מזה הוראות ברורות ממש בדרך.כלל.