סיאנס לצורך החזרה בתשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם המדע כיום מסכים ומאשר את אמיתות הסיאנס?? האם מותר לי לגשר בין אדם שטוען שהוא יודע לעשות סיאנס לבין אטאיסט שאני מכירה(שרק ע"י סיאנס הוא יחזור בתשובה) אשמח מאוד אם הרב יתן לי חומר שיאמת ללא עוררין את הסיאנס... בתודה מראש-הודיה-

תשובה

שלום

הודיה אסור לעשות סיאנס אפילו אם זה יחזיר את כל ישראל תוך רגע בתשובה, אנחנו עושים את רצון הבורא ואם אסור אז אין מטרה יותר עליונה מרצונו שלא נעשה את זה. את יכולה לקשר אבל בתנאי שלא יעשה את הסיאנס.

יש אתר שנקרא "על טבעי"- יש סרט על שתי אנשים שעשו סיאנס בצבא, אני מכיר אותם והם אנשים מאד נאמנים, תוכלי להפנות אותו לצפיה בסרט ההוא גם כן.