האם הבית טמא ?

  • י"ח שבט התשע"ט

שאלה

שלום לרב
יתברך שמו לעד.חזרתי בתשובה.קניתי פלטה וכו' וכו'..מילאתי את הסלון שלי בספרי קודש ב''ה..ואז חזרתי לסורי וראיתי סרטים פרוצים מול הספריית קודש שלי.חזרתי שוב בתשובה ב''ה.שאלתי היא האם הספרים ניטמאו? אין לי בעיה לקנות הכל מחדש .ולשים את הטמאים בגניזה.ואם לא צריך, זה תקף גם לפי הקבלה? אנא ענו לי דרך האתר.לא נעים לי שמישהו יראה באיימייל.תבורכו.

תשובה

שלום וברכה

אשריך שהתחזקת שוב בתשובה שלימה והשם יעזור שתוכל לשמור על עצמך מכאן ואילך להתחזק עוד ועד.

הספרים לא נטמאו כלל.

עלה והצלח,