חברה והשקפה

נכשלתי בשמירת הברית אחרי 37 יומים!!

  • כ"ד אדר א' התשע"ט

שאלה

נלחמתי בעצמי כלכך הרבה אני לא מאמין שנכשלתי ככה בא לי להתאבד הבטחתי להשם שאני יכול היה קשה כלכךךךך ואחרי 37 ימים עוד רגע 40 יום ונכשלתי ספרתי את הימים שאני מצליח איזה הרגשה קשה בא לי לישון ולא לקום!!!!

תשובה

שלום וברכה

חבל מאוד שאינך מעריך את עצמך על שזכית לעמוד איתן מול היצר הרע במשך 37 ימים. מעלתך ענקית וגדולה עד מאוד ואין לך מושג עד כמה מעלתך גדולה בשמים.

אף אם נכשלת כעת אין זה מוריד כלום מההצלחה הכבירה שלך נפילה של דקה מול הצלחה של 37 ימים כפול 24 שעות כפול 60 דקות. מכאן ואילך עליך להמשיך ולהתחזק ולהתעלות עוד ועוד. וה' הטוב בוודאי יסייע בידיך עוד ועוד שתוכל להמשיך ולהתעלות ולהתחזק עוד ועוד עד שתגיע לשליטה מלאה ביצר הרע.

בהערכה רבה,