הלכות לשון הרע

  • כ"ז אדר א' התשע"ט

שאלה

שלום,
אני כרגע לומדת הלכות לשון הרע ורכילות ואני ממש מודה על האתר הנפלא והמיוחד שלכם שהוא היחיד שבאמת אין בו לשון הרע ורכילות.
יש כתבה אחת שקצת התפלאתי שהיתה באתר כי זה קצת היה נראה לי לשון ברע או רכילות, אך יכול להיות שאני טועה והיה איזשהו היתר לפרסם אותה
הכתבה:
https://www.hidabroot.org/article/1122288
אשמח לדעת אם אכן היה היתר ואם כן מהו
תודה רבה רבה

תשובה

שלום וברכה

אין בזה לשון הרע או רכילות יש כאן תוכחת מגולה למי שמתיימרת להיות דתיה ורצה במפלגה חילונית ועל כך יצא המאמר להסביר כמה היא שוגה.