אני משקר המון ולפעמים גם בלי סיבה

  • כ"ט אדר א' התשע"ט

שאלה

שלום! אני בן 30 ורוצה להפסיק לשקר פעם שיקרתי על חברים וסביבה חדשה כדי לקבל מעמד חברתי
והפסקתי חלקית. היום אני משקר לאשתי והתוצאות של השקרים שלי עולות ביוקר....אני מחפש דרכים כיצד להתמודד או איך לטפל בבעיה

תשובה

שלום וברכה

להתרגל למשך תקופה לא להוציא דבר מהפה בלי לחשוב.

תתרגל לחשוב מהר לפני שאתה מדבר האם יש בזה אמת או שקר ומה ההפסקד שייגרם לך כאשר אתה משקר וכך תתרגל לאט לאט לא לשקר.

זה לוקח אבל בעז"ה תגיע לכך.