חלומות חוזרים על אדם שנפטר

  • ל' אדר א' התשע"ט

שאלה

שלום רב
מגיל יחסית צעיר אנשים שנפטרו , לאו דווקא קרובי משפחה אלא מהסביבה הקרובה או מספיק שראיתי אותם בתמונה בטלוויזיה מופיעים לי בחלומות ובדרך כלל אני מדברת איתם או שהם פשוט נמצאים שם בחלום .
לפני כמה שנים מישהי מהשכונה שלי נפטרה מוות פתאומי נקרא לה א׳ , שתינו באותו הגיל ומגיל קטן היחסים בנינו היו פעם טובים פעם רעים , כשגדלנו זה הפכנו לאויבות עם שנאה אמיתית , אני אישית מאוד נפגעתי ממנה מה שהפך לשנאה גדולה בינינו .
במהלך השבעה אני יודעת שהיא הייתה אצלי בבית יכולתי לחוש שיש משהו מאחורי הגב שמלא שנאה .
אחרי השבעה היא החלה להגיע אליי בחלום , בכל חלום היא התקרבה אליי יותר ויותר עד שבחלום האחרון היא קיללה אותי ואני בחזרה צעקתי לה ״שהיא תמות״ ובנוסף יום-יומיים אחרי המוות הגיעה אליי בחלום שכנה ב׳ שנפטרה כמה חודשים לפניה הופיעה לי בחלום וכששאלתי אותה אם זו אכן היא , היא נגעה נתנה לי ליטוף לאורך הכתף ואמרה לי שזאת היא והרגשתי צמרמורת בגוף, ב׳ שאלה אותי מה קורה עם א׳ ואמרתי לה שהיא נפטרה ולמיטב זכרוני אמרתי לי שהיא הגיעה מאוחר מדי כי א׳ נפטרה ומאוחר לספר למשפחה שהיה ניתן להציל אותה. .
בעצת אימי הדלקתי נר ובלב שלם אמרתי שאני מוכנה להניח לעבר ואני סולחת לה על הכל ומבקשת ממנה סליחה ואכן היא הפסיקה להגיע אליי לחלומות .

עברו שנתיים-שלוש והיא חזרה שוב להופיע לי בחלומות תמיד בשקט או בצד .
וזה אינו המקרה הראשון שאנשים שנפטרו מגיעים אליי לחלומות , כשגילינו שבן דודי נפטר אחרי כמה ימים של חיפושים אחריו, חלמתי שהוא קשור לספסל ,לא זכור לי אם בשלשלאות ברזל או עם עצים , שיחררתי אותו והוא היה נראה שלו ושמח ושמחתי ושאלתי אותו לאן נעלם והוא חייך ולא ענה .
סבתא-מאמצת שלי הופיעה לי בחלום כשרדפו אחריי
אח של אבא שלי הופיע לי בחלום כמה פעמים
ועוד הרבה שאיני זוכרת אבל הופיעו ומופיעים
רציתי לדעת מזה אומר האם זה תקין , האם אני עושה משהו לא נכון , או ההפך
בעיקר חשוב לי לדעת מה לעשות או לא לעשות כדי שא׳ לא תגיע אליי לחלומות יותר
תודה רבה (:

תשובה

שלום וברכה

יש לך לסלוח לה ולומר בפה מלא מחול לך מחול לך ולהדליק נר לעילוי נשמתה ולתת צדקה ובעז"ה הוא לא תפריע לך יותר.