תפילה ובעיה בדיבור

  • ז' אדר ב' התשע"ט

שאלה

שלום לכבוד הרב עניתה לי שאני יכול להתפלל למרות שיש לי בעיה בדיבור קשה שאני מדבר לא ברור בולע מילים ואותיות והוגה את המילים לא כראוי אז להמשיך להתפלל ככל יכולתי או לא כי הדיבור לא יוצא כראוי אשמח לתשובה בהקדם תודה

תשובה

שלום וברכה

עליך להמשיך ולהתפלל והקב"ה מקבל את התפילות ברחמים וברצון וכנאמר בחז"ל  שיר השירים רבה (וילנא) פרשה ב

אמר ר' אחא מי שקורא לאהבה איבה כגון ואהבת ואייבת אמר הקדוש ברוך הוא ודילוגו עלי אהבה.

בהצלחה רבה,