האם מותר לי להשתמש במוצר שהזמנתי וקיבלתי עליו החזר כספי

  • כ' ניסן התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב
לפני בערך חודש הזמנתי מוצר מאתר אלי אקספרס והייתי צריכה אותו שיגיע לזמן מסוים ואחרי שהזמנתי באתר אמרו שהמוצר יגיע עוד זמן רב, הרבה מעבר לזמן שציפיתי כיוון שהמוצר יחסית גדול, לכן התחרטתי והחלטתי לבטל אותו (יש אפשרות לבטל משהו כמו 14 יום עד שהמוכר שולח את המוצר) עשיתי ביטול יומיים אחרי שהזמנתי ובאתר נכתב שהביטול ממתין לאישור הספק (יש לציין שלפני כן פניתי למוכר אישית ושאלתי אותו איך אני מבטלת את ההזמנה) כמה ימים אח"כ קיבלתי הודעה שהמוצר נשלח והוא בדרך אלי למרות שביקשתי לבטל.
פניתי לפייפאל שדרכם שילמתי ודרשתי את הכסף בחזרה כיוון שביקשתי לבטל והמוכר שלח בכל זאת הם בדקו את זה והחזירו לי את הכסף.
עכשיו השאלה שלי היא : כיוון שהמוכר שלח לי את המוצר הוא בדרך אלי וכנראה יגיע עוד כמה שבועות האם מותר לי לקחת אותו (המוכר הוא גוי מסין) האם יש בזה טעות הגוי או שאסור לי ואני צריכה להחזיר לו את המוצר?

תשובה

שלום וברכה

זה מותר לכתחילה.