תפילה וברכות

מה עוד אני אמורה לעשות שתפילותיי ייענו בשמיים?

  • י"ט אייר התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב אני רוצה לשאול לגבי תפילות שאני מתפללת. אני מתפללת מדי יום כבר חודשיים לאלוקים שיחזיר לי את מאור עיניי הראייה שלי מאוד נהרסה ובעין אחת אני לא רואה ובעין השניה אני כבדת ראיה אך התפילה לא נענית. אני מדליקה נרות לרבי מאיר בעל הנס אני נותנת צדקה ואני קוראת פרקי תהילים. מתי תפילות נענות והאם בכלל נענות ויש טעם שאני יתפלל האם זה יכול להתקבל בשמים? מה אני אמורה עוד לעשות שתפילות ייענו בשמיים

תשובה

שלום וברכה

אין להתייאש ויש להרבות בתפילה כך נאמר בגמרא מסכת ברכות
אָמַר רַבִּי חָמָא בַּר חֲנִינָא, אִם רָאָה אָדָם שֶׁהִתְפַּלֵּל וְלֹא נַעֲנָה, יַחֲזֹר וְיִתְפַּלֵּל, שֶׁנֶּאֱמַר, (תהלים כז) "קַוֵּה אֶל ה´ חֲזַק וְיַאֲמֵץ לִבֶּךָ וְקַוֵּה אֶל ה´".

אמליץ לראות את ההרצאה הבאה https://www.hidabroot.org/video/55701