חברה והשקפה

בחירות וכבוד הרב מרן עובדיה יוסף זכר צדיק לברכה

  • ב' סיון התשע"ט

שאלה

שלום רב , אני יודעת שזה לא ממש קשור עליכם אבל לש״ס לא הצלחתי לפנות , בבחירות הקודמות אני ראיתי על הרצפה בכביש ומדרכה מלא עלונים של ש״ס עם התמונה של כבוד הרב , ואני חושבת שזה לא בסדר שהתמונה של הצדיק לא אמורה להיות על הרצפה אז חשבתי לבקש מש״ס אולי להדפיס עלונים בלי התמונה אז זהו אולי לכם יש דרך לעשות את זה אם זה משהו פסול עמוס בעינכם , תודה וחודש נפלא בעזרת ה׳ יתברך!:)

תשובה

שלום וברכה

הרב עצמו בימי חייו הסכים ורצה שיזרקו פליארים עם תמונתו למרות שזה מתגולל ברא כל חוצות למען השם יתברך. עלינו להמישך בזה כי אין דרך אחרת למשוך את ההמונים ללכת לאורו של הרב ולהצביע עבור תנועתו הקדושה של מרן זצ"ל.

עלי והצליחי,