סרטים כשרים, היכן?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני משתדלת לחזור בתשובה ורוצה מאד להמנע מצפיה בדברים שיגרמו לי לירידה רוחנית חס וחלילה אני צעירה ומחפשת סרטים מענינים וחנוכיים(בלי לכלוךזוועה וכו`)מצד שני לאו דוקא הרצאות-אצלכם באמת מוצאים בשפע . בקשתי,אנא,ספקו לי סרטים כבקשתי,כדי שלא אתפתה חלילה לרעות בשדות זרים תודה מראש וישר כח על הכל. נ.ב ידוע לי שיש ביקוש לענין

תשובה

שלום וברכה אשריך שאת מתחזקת ביהדות, יכולה את לגלוש באתר. יש סרטים כשרים ונחמדים. כמו כן יכולה את לקנות סרטים כשרים רבים ומגוונים ברשת גל פז. בהצלחה בנימין שמואלי