נשים

צניעות

  • י"ג סיון התשע"ט

שאלה

רק בס"ד

שלום וברכה,
אני לובשת חצאיות ארוכות עד הקרסול. האם יש בעיה ללבוש מכנסי טייץ מתחת לחצאית? קשה לי ללכת עם גרביים שעשויות מבד סינטטי כיוון שאני לומדת כמה פעמים בשבוע וחוזרת הביתה בסוף היום אחרי עבודה ולימודים והרגליים מתגרדות בטירוף, לפעמים עד זוב דם בגלל הרגישות לבד סינטטי. פעמים אני שמה טייץ וגרב סינטטית עד הברך כדי שיהיה פחות מגע לרגל עם בד סינטטי.
הבנתי שזה בעיית צניעות. האם יש בעיית צניעות כאשר החצאית עד הרצפה כמעט? ואם אני מצטערת בגלל רגישות לבד, בעיקר בימי הקיץ הבוערים? יש גרביים מכותנה אך הבד שלהם יותר מגושם משל טייץ ויותר עבה. ובלי טייץ זה גורם להזעה ושיפשופים. הטייץ זו האלטרנטיבה הכי ידידותית שמצאתי.
לתשובתכם אודה,
בברכה,
שילת.

תשובה

שלום וברכה

לפי מה שאת מתארת, אין כל בעיה בטייץ. אין שום בעיית צניעות בביגוד שלא נראה מבחוץ.