תפילה וברכות

זמן תפילת שחרית מוקדם בבוקר ועוד כמה שאלות בבקשה...

  • כ' סיון התשע"ט

שאלה

שלום!
אם נניח קמתי מוקדם לעבודה בשעה 4:30 לפנות בוקר ממתי אני יכולה להתפלל שחרית? (ברכות השחר, שמע ישראל, שמונה עשרה וכו...)
שיר השירים אני קוראת כל יום. זה בסדר שאני קוראת אותו אחריי עלינו לשבח של שחרית או שצריך בתוך תפילת שחרית לפניי עלינו לשבח?

תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

ברכות השחר וברכות התורה אפשר לקרוא מיד שקמים.

תפילת עמידה לכתחילה יש להתפלל מנץ החמה בערך בשעה 5:30 בבוקר. יש לבדוק בכל מקום מתי הזריחה.

בהצלחה,