איך אדע מהי מטרתי בחיים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב יש לי שאלה לגבי המקצוע בו אני עובדת אני עובדת במקצוע מאוד חומרני בתחום היופי ןאני מאוד רוצה להצליח ואני שומרת על האמת שלי כל הדרך וברוך בורא עולם אני מרגישה שאני בדרך להצלחה ואני יודעת שהוא מלווה מנתב לי הכל ואני משתדלת לשמור על האמת שלי מה שדוחף אותי יותר מכל מעבר לאהבה למקצוע זה מה מהיעד שלי בחיים במקצוע הזה ובמה אני יכולה לתרום לדת בעולם הזה כי בשביל להצליח בו פוגשים סויגים של אנשים וכו תודה

תשובה

שלום וברכה

הנה העבודה כשלעצמה מותרתהיא, ויכולה את להפרנס מכך, עלי והצליח. ויכולה את לנסות להשפיע על לקוחותייך, אם אפשאי הדבר, לענייני יהדות, או להפנותם לאתרינו, והכל ברוח טובה, ובערכה לאנשים ולא מתוך התנשאות ח"ו.

ואף אם הצלחת לקרב רק אדם אחד לקים מצווה אחת, כבר זכייתך גדולה עד מאוד.

בהצלחה בכל העניינים - בנימין שמואלי