מעבר לישיבה וההורים מתנגדים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד קודם כל תודה על האתר הנפלא ! אני בן 16 לומד בישיבה תיכונית (בכיתה י"א) ואני רוצה לעבור לישיבה שלומדים בה רק קודש. אבל הורי ומשפחתי מתנגדים מאד. מה לעשות איך לשכנע ומה לעשות אם השכנוע לא עוזר תודה רבה ! גלעד

תשובה

שלום וברכה

תתחיל להתמיד בלימוד התורה, אפי` קצת על חשבון דברים אחרים, וכאשר יראו את ריצונתך, בוודאי לא תהיה להם ברירה אלא להסכים לדרכך הטובה,.

חזק ואמץ - בנימין שמואלי