נשים

מצוות ציצית

  • ד' אלול התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב
התחלתי להתחזק במצוות ציצית .ובשביל הדירבון פתחתי פרוייקט של חלוקה בחינם של ציציות לזיכוי הרבים .רציתי לשאול מה השכר של זיכוי מצוות ציצית.

תשובה

שלום וברכה

זיכוי הרבים הוא מצווה גדולה מאוד וכל מי שמזכה את הרבים אין חטא בא על ידיו וכל המצוות של כל מי שזוכה על ידך נחשבות למצוות שלך ואשריך שהינך מזכה את הרבים ובכל רגע ורגע אתה מקבל שכר רב של כל מי שהולך עם ציצית בזכותך.

כמו כן זה נחשב כמקריב קרבן ואשריך שתזכה לכל זאת.

עלה והצלח,