שבת

האם אני צריך ללכת לבית הכנסת כשאני עייף?

  • כ' אלול התשע"ט

שאלה

אני חוזר מבית הספר ביום שישי, אני עייף מאוד (קם מוקדם). אני ממש רוצה ללכת לבית הכנסת, אבל העייפות מונעת אותי מללכת.

 בפעם אחרונה שהלכתי לבית כנסת, נרדמתי בשוגג באמצע תפילה. אני לא יודע מה לעשות.

תשובה

שלום וברכה

עדיף ללכת אף שיתכן שתירדם בתפילה, יש לזה מעלה גדולה מאוד.

כמובן שהטוב ביותר למצוא מעט זמן ביום שישי לנוח קצת אחר הבית ספר לפני כניסת שבת וכך תוכל ללכת לבית כנסת וליהנות מהשבת.