חברה והשקפה

השם שיראל

  • כ"ד אלול התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב . שמי שיראל, בת מזל עקרב אני רוצה לדעת מה פרוש השם שלי וגם המזל שלי אשמח לתשובה תודה :) יש לי תכונות לא טובות (כמו עקשנות, מרדנות ועוד) האם עליי להחליף שם?

תשובה

שלום וברכה

אין דבר כזה מידות לא טובות כל מידה יכולה להיות טובה או לא טובה במידה שוה תלוי איך משתמשים בזה. עקשנות ודביקות במטרה הוא דבר מעולה כאשר משתמשים בזה ליראת שמים ולהתעלות בעקשנות בלי לוותר ובלי להתייאש, וכן  למרוד לפעמים במוסכמות החברה שלא תמיד תואמים את רצון ה' וכדו'. על כן נקרא שמם מידה שמשתמשים בכל דבר במידה ומשורה לפי הצורך.

אציע לראות את ההרצאה הבאה בעניין מזל עקרב  https://www.hidabroot.org/video/61616

בהצלחה,