עזרה בתפילות לחוזרים בתשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! האם אתם יכולים להכין בוידאו הסבר מדוייק לתפילת יחיד-בביתו. אני מתפלל מסידור מזרחי-"כוונת הלב" -נוסח ספרד וחוזר בתשובה לגבי תפילת שחרית במידה ואין זמן בבוקר-מהו התוכן המינימלי שמוציא מידי חובה. בנוסף אם אפשר לצלם את שלושת התפילות בבית הכנסת ולתת דגשים יעזור להרבה חוזרים בתשובה וכמובןלמנוע הפרעות וטעויות בבית הכנסת תודה מקרב לב ניר

תשובה

שלום וברכה

כל הצעותיך יועברו למקום המתאים, במקום אונס ודוחק, חובה לומר לפחות ברכות השחר ברוך שאמר, אשרי, ישתבח, ברכות שמע, וקריאת שמע, שמו"ע, אשרי ובא לציון ועלינו לשבח. אם יש זמן יותר יאמר גם אז ישיר, ואם יש זמן יותר יאריך יותר.