נשים

יציאה עם בחור בזמן תיכון

  • א' חשון התש"פ

שאלה

שלום, אני פונה אלייך כי אני בתסביך עם עצמי.. יצא לי לדבר עם מישהו שגדול ממני ב חמש שנים ( הוא בו 23) הוא היה נשמע מאוד נחמד ובן אדם טוב.. הוא הציע לי לצאת איתו לפגישה אבל הבעיה שלי שאני עדיין לומדת באולפנא בכיתה יב (אני בת 18) השאלה שלי האם לדחות אותו בגלל זה או שזה יהיה בסדר אם אני אצא איתו לפגישה.. אני פשוט לא יודעת מה לעשות..

תשובה

שלום וברכה

אם את מוכנה להינשא בקרוב במקרה ותמצאי התאמה אין סיבה להימנע מפגישות תוך שמירת גדרי הצניעות. אם בכל מקרה את לא מתכונת להינשא בקרוב אין ללכת לשם.