זוגיות

עיכוב במציאת זיווג, מה אפשר לעשות?

  • י"ג חשון התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב,
אני בת 23 כל החברות שלי נשואות עם ילדים כבר,
לא יודעת למה אצלי זה מתעכב, אני מתפללת כל יום לזיווג שלי לפחות 30 פעמים ביום. אני לא מצליחה לישון בלילות יש לי כל לילה נדודי שינה, אני לא מצליחה להתרכז בעבודה מרוב שקשה לי אני מתפללת בכותל כמה פעמים בשבוע + הולכת הרבה לקבר רחל - התפילות לא מתקבלות וזה מכניס אותי לדיכאון, הייתי בחורה הכי שמחה שקיימת - אני פשוט מרגישה שאני כבר לא שורדת את ההרגשה הזה שאבא שבשמיים לא רוצה את התפילות שלי, כבר אין לי כח יותר,
מה עוד יכול למנוע תפילות וזיווג?
כבר ביקשתי סליחה מכל בן אדם שרק קיים,
מה אלוקים רוצה ממני?

ממש תודה רבה

תשובה

שלום רב,

מומלץ לקרוא את דברי הרב זמיר כהן שליט"א https://www.hidabroot.org/article/82622

בעזרת ה' תזכי למצוא את זיווגך האמיתי בקלות ובמהירות!

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס