תפילה וברכות

תפילה על דירה

  • י"ט חשון התש"פ

שאלה

שלום וברכה, אנו נשואים כבר מעל 10 שנים ואין לנו דירה משלנו, עברנו כבר מס' דירות ועוד היד נטויה, למדנו שניתן לבקש הכל מבורא עולם אך בעניין דירה אני מרגישה שיש לי קושי לבקש דבר זה מהסיבה שאין לבורא עולם בית- את בית המקדש והשכינה בצער ולכן מרגישה 'חוצפה' לבקש בית משלי.. אשמח לקבל תשובה שתניח דעתי ואוכל להתפלל גם על זה.. תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אין זה סותר. בוודאי יש להתפלל על גלות השכינה שתמצא לה בית - בית מקדשינו ותפארתינו, אולם ניתן גם להתפלל על ישוב הדעת שלך ושתזכי מהרה למצוא עבורך בית מתאים לדירת קבע משלך.

בהצלחה,