שמיעת שירים של עברי לידר (הידוע כהומוסקסואל)

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב, ראשית, אני רוצה להודעות לך על כל התשובות המנומקות (מאד) שנתת לי בחודשים האחרונים, ושתמשיך לחזק בע"ה ולקרב עוד ועוד אנשים. ושאלתי היא, האם מותר לשמוע שירים של אנשים כמו עברי לידר (הידוע כהומוסקסואל) או דנה אינטרנשיונל (הידועה כאחת שהייתה בעבר גבר) האם זה מסמל תמיכה אני חושב שכן, ושאסור לשמוע את שירים של אנשים כאלה. ולפעמים השירים עצמם דוחים. האם מותק לשמוע שירים כאלה של זמרים כאלה

תשובה

שלום וברכה

אם כי לא נמצא איסור מצד הדין, אך לא מומלץ כלל לשמוע את שיריהם אפילו שאינם מעובים עם ניבול פה ותועבה כי נפשו של הזמר משתקפת בשירתו, והאדם המתחבר לנפש טמאה שכזאת נפגמת גם נפשו, וראוי להתרחק מכך מאוד.

בברכה - בנימין שמואלי