שמות מומלצים לבנים

  • כ"ח חשון התש"פ

שאלה

שלום וברכה,
האם יש לכם רשימת שמות מומלצים לבנים?
תודה רבה רבה

תשובה

שלום רב,

להלן רשימה חלקית של שמות מומלצים לבנים -

אביאסף, אביגדור, אבידן, אביחי, אבינדב, אבינועם, אביעד, אביעזרי, אבישי, אביתר, אבנר, אברהם, אוהד, אהוד, אהרן, אורי, אוריאל, איל, איתי, איתמר, איתן, אלחנן, אליהו, אליסף, אליעזר, אלישיב, אלישע, אלעאי, אלעזר, אלקנה, אלתר, אמנון, אמתי, אסף, אפרים, אריאל, אריה, אשר.

בארי, בן ציון, בניה, בניהו, בנימין, בועז, בצלאל, ברוך, ברק.

גבריאל, גד, גדעון, גיורא, גמליאל, גרשון.

דב, דביר, דוד, דן, דניאל.

הושע, הלל.

זאב, זבולון, זכאי, זכריה, זרח.

חגי, חובב, חזקיה, חיים, חנוך, חנן, חננאל, חנניה.

טוביה.

יאיר, יאשיהו, יגאל, יגיל, ידידיה, יהודה, יהונדב, יהונתן, יהושע, יואב, יואל, יוחאי, יוחנן, יונה, יוסף, יחזקאל, יחיאל, ינון, יניב, יעקב, יפתח, יצחק, ירוחם, ירמיה, ישי, ישעיה, ישראל, יששכר.

כתריאל.

לוי.

מאיר, מיכאל, מיכה, מישאל, מלאכי, מלכיאל, מנחם, מנשה, מרדכי, משה, מתניה.

נהוראי, נחום, נחמיה, נחשון, ניתאי, נסים, נעם, נפתלי, נריה, נתן, נתנאל.

עדו, עובדיה, עודד, עוזיאל, עזרא, עזריאל, עזריה, עמוס, עדיאל, עמנואל, עקיבא, עתניאל.

פלטיאל, פנחס, פתחיה.

צבי, צדוק, צוריאל, ציון, צפניה.

ראובן, רחמים, רם, רפאל.

שאול, שבתי, שילה, שלום, שלמה, שמואל, שמעון, שמעיה, שמשון, שניאור, שרגא, ששון.

בברכה,

הלל מאירס