מהו הפסוק לשם ספיר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום הרב ! יש לי שאלה נוספת .. שמי ספיר ואני רוצה לדעת פרטים על שמי ומה הפסוק שלי תודה רבה רבה רבה . ממש עבודת קודש אשרייך!

תשובה

שלום וברכה

`ספיר` הוא שם יהלום, שהיה קבוע בין אבני החושן, ומכיוון שהאבן הזאת היתה מיוחדת לשבט יששכר, הרי שיש קשר בין שם האבן למהות השבט, שבעיקרו היה הצלחה גדולה בלימוד התורה, ומבני ישכר היו יושבים בבית ההוראה הגדול ביותר של עם ישראל, והם הם מוסרי התורה מדור לדור. בפוטנציה, קיים בך כח חזק מאוד כאבן ספיר, שאם תוציא את הכוחות האלו תצליח מאוד.

השם שלך הכולל את האות ס` המורה על הסתגרות ואת האות פ` המורה על פתיחה, מסמלים את מלחמת הכוחות הללו בפנימיות שלך המושכים לכאן ולכאן, וכדאי לעצור בנקודת האמצע, ולנתב את החיים שלך בחכמה. הפסוק לשם שלך: תהלים פרק קיא פסוק ח סְמוּכִים לָעַד לְעוֹלָם עֲשׂוּיִם בֶּאֱמֶת וְיָשָׁר: או הפסוק המזכיר את שמך במפורש: שמות פרק כח פסוק יח וְהַטּוּר הַשֵּׁנִי נוֹפֶךְ סַפִּיר וְיָהֲלוֹם:

בהצלחה - מנשה ישראל