נשים

תהליך גירושין

  • ג' טבת התש"פ

שאלה

שלום וברה כבוד הרב
אני נמצאת כרגע בתהליך גירושין ויש לי כמה שאלות
1. אני עזבתי תבית והפרוד שלי המשיך לגור שם כרגע וביקש ממני לשלם איתו חצי משהכר דירה האם זה נכון שאני צריכה להשתתף איתו?
2. בהסכם גירושין שלנו סוכם שכל אחד קיבל את המתנות שהצדדים של כל אחד הביא והוא לקח את כל הכסף של החתונה והשתמש בזה בלי לידע אותי במה האם מגיע לי חזרה תכסף מהצד שלי כמו שסוכם בהסכם גירושין?
3.רציתי לדעת לגבי כיסוי ראש האם אני צריכה לילבוש הייתי נשואה שלושה חודשיים ולא הצלחנו לקיים יחסי אישות אלא היתה נשיקת אבירים עם תחילת חדירה אני שכנזיה האם אני מחיוובת בזה?

תודה רבה מראש ערב נעים

תשובה

שלום וברכה

1. לא חייבת.

2. מסתבר שהוא צריך להחזיר.

3. מחוייבת בכיסוי ראש.

אם תרצי בכל זאת לנסות להשכין שלום ביניכם אציע לשלוח לנו מספר טלפון ונסייע לכם בעז"ה.

בברכה