חברה והשקפה

הרב יצחק יוסף

  • י"ב טבת התש"פ

שאלה

שלום רב! זה לא בדיוק שאלה.. מה שאמר הרב יצחק יוסף היה צריך לומר לפי דעתי מזמן המחדל הזה שעד עצם היום הזה מובאים לפה המון גוים נצים.. ואני עובד עם המון מפעלים במיוחד בצפון רואה המון גוים מספר חודשים בארץ עונדים צלב מדברים בשנאה כלפי יהודים... שאלה שלי מי מביא אותם מאוקראינה לפה???? יש פה מחדל שאני מתקשה להבין מה הולך פה. מביאים לפה אנשים ששונאים יהודים..

תשובה

שלום וברכה

כבר כ30 שנה מתחילת העליה מברית המועוצות התריעו שוב ושוב שלצד היהודים הרבים שעלו יש עליה של גויים וביניהם שונאי ישראל ממש. התקשורת חוגגת עכשיו לכבוד הבחירות אבל הדברים נאמרו שוב ושוב.