שינוי שם לחולה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! אני בת 20 החולה כבר 8-9שנים במחלה כרונית כול הכימיותרפיות לא עוזרות לי ויש לי תחושה שאני צריכה להחליף או להוסיף שם ובכלל להיתייעץ עם רב.התוכלו לתת לי מידע איפה יש רבנים מדרום (דימונה )עד ירושלים. אני ידעת שיש ברחובות הרב איפרגן אך אני לא מצליחה לתפוס אותו כבר כמה חודשים לצערי:( ואני זקוקה לעזרה בנושא בריאות ובכלל.

תשובה

שלום וברכה

יכולה את לפנות להרב בצרי בירושלים, או להרב פינטו באשדוד. הרב רפאל אבוחצירא, באשדוד. הצלחה בכל ורפו"ש - בנימין שמואלי