חברה והשקפה

ייעוץ

  • כ"ח טבת התש"פ

שאלה

אשתי מתכתבת בפייסבוק עם גבר שהיה בעבר ביניהם קשר זוגי. כתבה "חלמתי עלייך תחזור אלי"... היא טוענת שרק רצתה לדבר איתו טוענת שאין ביניהם כלום. אני לא מאמין , לדעתי היא אוהבת את הגבר הזה. בנוסף עם אותו גבר לפני חצי שנה היא התכתבה כאשר היה בינינו ריב רציני , שם היא אמרה לו שהיא רוצה לעזוב אותי ולא מבינה איך בחרה בי .
אשתי מביישת אותי , מעשנת גראס בחברת אנשים ,כאשר ביקשתי ממנה כמה פעמים לחדול מזה אך היא עושה מה שעולה על רוחה.היו תקופות שיצאה לבלות לבד עם חברות וחזרה שתוייה או מסטולית, זה קרה פעמיים שלוש ושמתי לזה סוף. אך היא עדיין ממשיכה לעשן גראס מתי שיוצא לה.
היא אמא טובה לילדים. יש לנו ארבעה ילדים קטנים. אנו נשואים 8 שנים.
אני חושב על גירושין.
מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

נא לשלוח מספר טלפון ויועץ מקצועי מטעמינו ישוב איליך להכוונה בעז"ה.