ספק אם לקחתי ממון של החבר

  • ד' שבט התש"פ

שאלה

הבוקר הבאתי מהבית חבילה של טונה לעבודה. כשרציתי להשתמש ראיתי שזה סגור. דבר זה מאוד הפליא אותי שכן בד”כ את החבילות הללו אני רוכש את זה לש”ק ופותח מראש. גם אם שכחתי בשבת להשתמש זה עדיין היה אמור להיות פתוח. דבר זה העלה אצלי את החשש שמא אתמול/שלשום ראיתי את זה במקרר בעבודה וסברתי לתומי שזה שלי (אותו סוג שאני קונה) ולקחתי הביתה

תשובה

שלום וברכה

תתלה פתק במטבח שאם למישהו נעלם טונה יפנה איליך. אם אף אחד לא יפנה תוכל להיות רגוע שכנראה זה שלך.