חברה והשקפה

הודעות למינהם

  • כ' אדר התש"פ

שאלה

שלום רב,
בימים אלו שהמצב לא כל כך פשוט אני מקבלת המון הודעות שאני לא יודעת מה לעשות איתם לדוג׳: לאיזה רב אחד התגלה סבו בחלום ואמר להעביר את ההודעה ל12 אנשים כמניין שבטיי ישראל מי שיעשה זאת ינצל מכל הרע שיש עכשיו ומי שלא יעשה כן זה לא טוב והוא יפסיד הרבה כסף...! או כל מיני סרטונים בסין צילמו שפתאום היה שופרות מהשמיים וכל מיני דברים שרק מפחידים אותי ולצערי הרב לא נותנים לי חשק להאמין באמונה שלימה שאני באמת רוצה את המשיח ... חוץ מלפחד זה לא מחזק אותי בכלום ... אז יש לי שתיי שאלות
1. כל הההודעות והסרטונים הנ״ל אמיתיים יש במה להאמין ?
2.משיח צריך לבוא בשמחה ?או כמו כל המצב עכשיו שהרבה אנשים מפחדים מהרגע הזה ?

תשובה

שלום וברכה

דברי הבל.

ראה https://www.hidabroot.org/question/27677