איך לנתק קשר למרות שיצרתי לו אשליה?

  • ח' ניסן התש"פ

שאלה

מדברת עם בחור שיחות טלפון עקביות ב"מטרה להכיר" ואני נשמעת כיפית בטלפון אבל במציאות אני מאוד מאוד ביישנית ולא מציגה את מה שאני בטלפון . רוצה לנתק קשר ולא יודעת איך מכיוון שיצרתי לו אשליה שאנע כן מחפשת זוגיות שתוביל לחתונה וכו..

תשובה

שלום וברכה

מצטער מאוד שלא ראינו את שאלתך עד הנה.

אם השאלה עדיין אקטואלית נא לכתוב לי שוב.

בכל מקרה אני מציע שתשברי מעצמך את הסטיגמה שאת ביישנית ולא יכולה לדבר. יש לך כנראה פחד או מחסום מזרים ויש להתגבר על כך.

באופן כללי זה פיתרון טוב שאחרי כמה שיחות טלפון עם מי שבאמת מתאים לך לנישואין ולאחר מכן יהיה לך קל להיפגש. כמובן שזאת עד שתשברי את החלק של הביישנות הלא טובה ותישארי בחורה עדינה צנועה אבל ללא מחסום של דיבור עם אנשים בעת הצורך.