נשים

האם השם יולי מומלץ לבת?

  • כ"ג ניסן התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב, אני ובעלי מאוד אוהבים את השם יולי. אנחנו חלילה כלל לא חושבים על החודש הלועזי יולי, אלא על הצליל של השם, על אותיות השם שנמצאות בתוכו וזה ששנינו מאוד אהבנו אותו. אנחנו שנינו אנשים מאוד מאמינים והיה חשוב לנו לקבל אישור לשם. תודה

תשובה

שלום רב,

למרות שאין לכם שום כוונה לקרוא יולי על שם החודש הלועזי, סוף סוף זה שם של גויים, והוא מאוד לא מומלץ.

לכן כדאי למצוא שם אחר שאתם אוהבים ומתחברים אליו, שיהיה לו השפעה טובה וחיובית על בתכם.

נשמח לעזור עוד בלי נדר.

בברכה,

הלל מאירס