תפילה בימי הקורונה

  • ט"ז אייר התש"פ

שאלה

היי כבוד הרב רציתי לשאול
בזמן האחרון (משהו כמו שנה וחמי ככה)
אני ירדתי מאוד מבחינה דתית עד כדי בריחה מהבית וגרתי עם חבר שלי וזה סיפר ארוך בפני עצמו מה עבר עליי
ובזמן באחרון אני מחזקת כמה שאפשר זקרתי את הטלפון שלי ונפרדתי מחבר שלי אבל בצניעות קשה לי אבל אני מקווה לנסות יותר בעתיד
יש עניין קטן שמפריע לי לגבי תפילה כבר שנתים כמעט שאין לי חשק אפילו לפתוח סידור אני פותחת אותו ואז סוגרת אותו ואומרת רק ברכות השחר וגם זה במהירות ובל חשק ואני מנסה כל מיני דרכים ולא מצליחה אשמח לעיצה ברורה וטובה שבאמת תעזור לי ואם אפשר להעביר לרב זמיר היקר את השם שלי לתפילה לחזרה בתשובה שלמה ואשמח לקבל תשובה מהרב זמיר ע"כ מיכל בת חווה לאה תודה רבה!!
תודה רבה!!

תשובה

שלום לך מיכל בת חוה לאה היקרה

כעת ראיתי את זה אמרתי לברר את מצבך.

אתפלל עלייך כל יום בעז"ה.

אם את צריכה עוד עזרה אשמח לעזור לך ככל היכולת.

בהצלחה,