חברה והשקפה

בית ספר חילוני

  • כ"ד אייר התש"פ

שאלה

שלום אני מתחזק בתקופה האחרונה אני בן 12.5 ואני רוצה להתחיל לשים כיפה אבל אני פוחד שזה יגרום לחילול השם אם אני יריב עם מישהו

תשובה

שלום וברכה

אשריך שכבר לפני בר מצוה אתה בוחר להתחזק ובזה תזכה להיות טהור ולא להגיע חלילה לשם חטא.

למעשה אין לחשוש מחילול ה' כאשר אתה הולך בכיפה ולהיפך זה קידוש ה' גדול מאוד שאתה לובש כיפה ומקדש שם שמים ברבים. גם אם חלילה תריב עם מישהו אין זה חילול ה'.

נשמח לסייע לך ככל האפשר.